Balladen om webhotellet 2

Altså nu er der jo ingenting, der vokser ind i himlen, sådan helt af sig selv.

Jeg har oprettet et par private mailadresser på mit nye webhotel. Og de virker. Sådan da :-)

For jeg fandt ud af, at der var visse adresser, der afviste mig, bl.a. min storesøster! som har en gmail. Så jeg måtte hen og sikre mig en gang ekstra ved at tilføje en spf-record til min DNS. Hvis du skulle få samme behov, er der her den guide, der hjalp mig igennem.
https://larsendata.wiki/gratisdns:spfguide

SPF er et system, hvor du angiver hvilke(n) server(e), du kan sende mails ud gennem. Kommer mails fra andre steder, så er det falsk.

Nå men at tro at den hellige gral så var velforvaret, det var nok lige optimistisk nok. Det er ikke overstået før den fede dame bryder ud i sang. Og den fede dame i denne sammenhæng viste sig at være MicroSoft (M$).

De er jo indehavere af hotmail/outlook mailsystermet, og de har åbenbart helt deres eget setup. I første omgang henvendte jeg til supporten på hostwinds, og de fandt ud af, at min IP var sortlistet hos  spamrats. De anmodede om at min IP blev fjernet derfra og fik en positiv tilbagemelding.

Men da jeg før har haft det sjovt med M$, googlede jeg lidt mere, og jeg fandt et skema hos M$, hvor jeg kunne anmode om at få unblocked min ip.

Jeg har fået et positivt svar fra M$, og nu venter jeg bare på at den fede dame bryder ud i sang. Forventes at ske indenfor de næste 2 døgn.

-og der er mere endnu, det kommer senere.